TL;DR: Насладете се на луксозна марка за по-малко сега, след като

...
TL;DR: Насладете се на луксозна марка за по-малко сега, след като
Коментари Харесай

Вземете обновен MacBook Air само за $380!

TL;DR:  Насладете се на първокласна марка за по-малко в този момент, откакто този ремонтиран MacBook Air се продава единствено за $379,99 (рег. $999) за лимитирано време.

Колкото и да ни харесва да се заблуждаваме, че първокласните марки не си костват, дано си признаем. Някои в действителност си заслужават шума. Apple е една от водещите марки в технологиите със своя стилен, грациозен дизайн и мощни операционни системи. И в този момент можете да се присъедините към милиони консуматори на Apple, като спестявате съществени пари. Този освежен MacBook Air от 2017 година към този момент се продава за $379,99 (общ. $999).

Колкото и плашеща да е думата „ ремонтиран “, не позволявайте да ви изплаши от добра договорка. Купуването на освежен може да ви спести много пари и даже да направи услуга на майката природа, като отстрани електронните боклуци. Плюс това, този модел има рейтинг B за възобновяване, което значи, че ще има малко изхабяване, само че нищо, което да повлияе на работата му. Всички драскотини и драскотини мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР